divendres, 3 de juliol del 2009

20 anys comptant amb tots...


Hola cantaires, i amics en general!

Us agrada pintar? escriure? cantar? escoltar? suggerir? passar davant? passar darrere? ser-hi perquè no hi falti res? estar pendents de tot? dirigir? ser dirigits? remenar? moure? moure-us? ballar? desfilar? participar?

Si us agrada alguna d'aquestes coses aquest és el vostre moment... com ja sabeu la Coral és a punt de cel·lebrar el 20è aniversari i un cop més tots hi tenim alguna cosa a dir.


Necessitem idees i suggeriments de tothom que en vulgui donar, i per si al moment d'anar als assajos no us cau bé de fer-ho, us ho posarem una mica més fàcil: aquest és un missatge on podeu deixar comentaris signats o anònims amb propostes o el que hi vulgueu dir, si no ho voleu fer públic també ho podeu enviar-ho per correu.

Vinga, animeu-vos i així la festa serà encara una mica més de tots!


CORAL TERPSÍCORE
20 ANYS gaudint....

13 comentaris:

Anna ha dit...

Començo... amb un que és molt evident: hem de canviar el mocador, això està clar, no? però... mocador per mocador? o potser alguna cosa diferent? un toc de color amb algun detall? què en penseu?

Anònim ha dit...

sí,res de mocador,està molt vist.camisetes de tots colors.

montse c ha dit...

estaría be veure filmacions de dinars o calçotades passades, segurament riuríem un estona.(sobretot els dinars acompanyats d'actuacions.)

Anònim ha dit...

si el pùblic tingues la lletra d'algunes cançons,(almenys les mès conegudes o inclus la traducciò de les estrangeres)crec que seria més participatiu, donc de vegades no es sap la totalitat de la lletra de la majoría d'elles.

Anònim ha dit...

La rova: pantaló negre i part de dalt amb un motiu cermell.passió per la musica

Anna ha dit...

Amb ma germana també comentàvem l'altre dia que estaria bé fer una mica d'escenografia en els concerts, una mica com en l'alè de l'esperit, on tothom tenia alguna cosa o altra a fer.. i amb la gent a qui li agrada fer teatre, un petit "skeig" al principi de les cançons seria divertit (no val per la cançó d'amor i de guerra però bé...)

montse c ha dit...

personalment m'agradaría tindre nocions bàsiques de mùsica per entendre i interpretar millor les partitures i/o combinar-ho amb tècnica vocal.Considero que ès molt interessant i tot plegat pot ajudar a tenir mès confiança.

montse c ha dit...

En cançons com Balaio,les dones en podrìen portar un,(o simil). De cara al pùblic sería enriquidor i a la vegada s'entendría el significat de la cançó. ...en el can de la Senyera una petita bandera (el pùblic podria tindren encara que fos un troçet,per ser-ne mès partìcips),i aixì putser en àltres cançons.

Anna ha dit...

Es podria canviar la foto de grup, que tenim és del 2005 almenys. Hi ha gent que ja no canta i n'hi ha bastanta que no hi surt.

Anna ha dit...

Pel que fa al "vestuari" penso que estaria bé que el dia que s'acordés crear una comissió es trobés tothom que volgués participar-hi portant mocadors, collarets o altres idees de complements que tinguéssim per casa (no necessàriament tan sols de dona), i reunir-se en algun lloc vestits com per fer un concert per provar diferents idees... En base a això ja es sabria cap a on mirar...

El maniàtic ha dit...

Fora interessant organitzar algun viatge d’aniversari, amb un programa de concerts, convivència i esbarjo per tot el personal i a la vegada descobrir nous horitzons.

Anna ha dit...

M'hi apunto!! :D

Anna ha dit...

L'Àngel m'ha fet una observació sobre el video de sons de pluja que es va publicar: us n'heu adonat? en aquell video hi ha un munt d'idees de vestuari!!

http://coralterpsicore.blogspot.com/2009/08/pluja-musical-i-sons-dafrica.html