diumenge, 28 de juny del 2009

Concert d'Intercanvi a Traiguera

Ahir, en un entorn idílic, que ens va sorprendre, crec, a la majoria, vàrem anar a Traiguera per participar en un concert d'intercanvi amb la Coral Verge Font de la Salut.

Traiguera "Situada a 16 km de la costa i en ple cor del Baix Maestrat", és una vil·la on l'Àngel hi té algunes arrels... "La població de Traiguera oferix una gran diversitat de turisme: tradicions, cultura i naturalesa. Traiguera és una població típica de l'interior mediterrani envoltada de naturalesa i amb abundants fonts. A causa del seu passat històric els monuments antics així com les restes de diferents cultures són un dels seus atractius".

Després d'una generosa visita turística del santuari, guiada per en Vicent, president de la coral de Traiguera, el concert va tenir lloc a l'aire lliure, al costat dels arcs del Reial Santuari Verge Font de la Salut, a dos quarts d'onze de la "vespráa". Després del concert, en companyia de la coral amfitriona, vam compartir una bona estona amb "calmants", coca, cava i cançons...

A les quatre de la matinada arribàvem a Valls amb un bon regust de boca.


2009 - Traiguera