dimarts, 27 d’abril del 2010

MasterClass del SoulFestival Valls 2010 amb en Ramon Escalé

En Ramon Escalé, conegut director i músic, alma mater de l'Esclat Gospel Singers, va deleitar-nos amb la MasterClass de Gospel que va tenir lloc el passat diumenge dia 25 d'abril a Valls, en motiu del 1r Festival de Música Soul de Valls (SoulFestival). Al taller vàrem participar-hi un important nombre de cantaires de la Coral Terpsícore que ja coneixíem el treball d'en Ramon Escalé i sabíem de la facilitat que té per treure de la gent el que porta dins: el so, el ritme, l'aire i, perquè no,  l'esperit de la música gospel, el desig d'expressar amb la música els sentiments.

La MasterClass va ser molt enriquidora, i va ser un plaer poder compartir un cant comú en el concert que ens van oferir el mateix diumenge a la tarda a l'Església de Sant Joan.

Vam quedar que us passaria la relació de referències musicals que ens va suggerir el Ramon: doncs aquí les teniu, la proposta són els grups, però he procurat posar-hi una mostra de cada.
Per acabar, dir-vos que la Coral Terpsícore també havia previst un taller de Gospel amb en Ramon Escalé, i es durà a terme també a Valls els proper dies 22 i 23 de maig. El taller, que tindrà lloc dissabte a la tarda i diumenge al matí estarà obert a tothom qui vulgui participar-hi, de la coral i de fora (properament publicarem informació al respecte a la nostra web, aquí bloc, i al Facebook).

Només manca expressar la nostra enhorabona a l'organització del SoulFestival. Gràcies per portar-nos a Valls aquestes dues setmanes plenes de música i moltes coses més! Endavant!!

Anna