diumenge, 18 de setembre del 2011

Viure... per sempre i fins sempre... (amb tu, Rosa-Nuri...)




Concert "GOSPEL... " (02/07/11)


A la Rosa-Nuri:

Amb la Rosa Nuri se’n en va una de les persones fundadores de la Coral. Durant vint-i-un anys hem compartit història; assaig, concerts, sortides, celebracions i tants i tants fets comuns, a la seva i a la nostra vida.

La Rosa Nuri no era una persona indiferent, les seves qualitats les compartia: franca, oberta, sincera, il·lusionada, lluitadora... Diríem que ha fet de la manera de ser i de fer la d’un bon cantaire: mirar i projectar-se cap a un objectiu llunyà, sense distreure’s amb la partitura, amb l’escenari,... amb circumstàncies que sovint farien abaixar el cap i perdre la línia que ens porta a l’objectiu. Segur que aquesta manera de ser i de fer l'ha fet viure més i més temps.

La Rosa Nuri s’ha fet estimar pel seu caràcter proper i confiat, i deixa a la Coral una empremta per sempre. El seu últim acte en que va fer palès el seu esperit lluitador i d’amor a la Coral va ser presentant el Concert del 20è. Aniversari, en que traient forces d’on no n’hi havia va deixar l’hospital el temps necessari per ser amb nosaltres i presentar amb la màxima dignitat aquell concert que en el seu dia ella mateixa havia proposat, la seva veu enregistrada quedarà com a testimoni i exemple.    

Guillem, a tu i a tots els que sentim la seva pèrdua, sabem que és un fet irreversible, però ens queda no sols el seu record, sinó també i ,sobretot, el seu exemple. Ella, lluitant sempre per fites llunyanes, no ha descuidat mai l’objectiu del dia a dia, VIURE.

 

1 comentari:

Coral Terpsícore (Valls) ha dit...

Com trobaré a faltar les “discutides” que tenia amb ella per discrepàncies de criteri!! Però sempre les acabàvem amb un somriure!! El seu caràcter fort també la va fer forta davant les adversitats. Crec que som molts els que l’admiràvem.